Barn & Familj

Vad kan vara viktigare att föreviga än just barnen och familjen? Alla åldrar har sin charm, varje familj sin unika sammansättning. Att få fånga kärlek, glädje och familjedynamik genom kameralinsen är en ynnest. Hör gärna av dig för att hitta det perfekta upplägget för just er. Vare sig ni söker studiobilder eller vill leka er fram utomhus i naturens egna prakt.  

Utomhus

1/5

Att fotografera utomhus kan vara helt magiskt. Jag älskar att få leka med det naturliga ljuset och skapa unika bilder med hjälp av naturens egen prakt. En molnig höstdag kan vara precis lika vacker som en solig sommardag och en frostig vinterdag kan bjuda på hela magiska nyanser. Att fotografera familjer utomhus ger både oändligt med utrymme och variation i miljö, men även möjligheten för barn att leka och busa framför kameran på ett naturligt sätt. Antingen kommer vi överens om en miljö bland några av mina förslag, eller så kan jag självklart även komma ut och fota er i hemmiljö, eller om ni har någon plats som betyder lite extra för er (resekostnader kan tillkomma). 

Studio

1/3

Oavsett väder och vind utomhus så går det alltid att fotografera inne i studions värme. Det går både att ta klassiska porträtt samt leka loss med rekvisita, såsom gamla leksaker, baljor, trälådor, vimplar etc. Vem har sagt att studiobilder behöver vara stela? Genom att låta barnet på leka sig fram så får man naturliga bilder som fångar barnets karaktär. Att fotas ska vara roligt! Det finns både svart och vit bakgrund, samt möjligheten att fota mot vägg och golv för att ge mer rumskänsla. Ett perfekt sätt att föreviga sin bebis, att barnen fyller år etc. Kan man någonsin få för många bilder på sina barn?

Karin får även den mest blyge att lysa upp framför kameran. Så vänner, söker ni en duktig fotograf som bjuder på sig själv och får sin kund att känna sig bekväm och glad framför kameran, kontakta Karin. :-)

Kim Björk

Är du nyfiken på en fotografering? Hör gärna av dig!

FotoKarin är beläget i Lekebergs kommun, ca 20 min från Örebro.

Du är varmt välkommen att kontakta mig på 0731836386 eller via fotokarin@tassihand.com vid minsta fundering!

Missa inte att följa oss på facebook & instagram (@fotokarin.se)